Kääntökehät Rodriquezilta


Qtec Engineering on kääntöratkaisujen asiantuntija, joka toimittaa huippulaatuisia saksalaisia Rodriguez-kääntökehiä. Rodriquezin tuotteet tunnetaan erinomaisesta kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Valikoimastamme löydät laajan kattauksen kuula- ja rullalaakeroituja kääntökehiä, sekä sisä- että ulkohammastuksella tai ilman, aina 6100 mm halkaisijaan asti.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi. Valikoimamme kattaa sekä vakiomalliset kääntökehät että räätälöidyt ratkaisut, ja meiltä löydät sopivan kääntökehän niin uuteen projektiin kuin varaosatarpeeseenkin. Jos tarvitset apua valinnassa tai haluat keskustella asiantuntijan kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Qtec haluaa olla kumppaninne kääntöratkaisujen toimittamisessa. Yhteistyössä Rodriguezin kanssa tarjoamme markkinoiden parasta laatua ja luotettavuutta.

Mikäli mallistosta ei löydy sopivaa tuotetta käyttökohteeseenne ja eräkoko on riittävän suuri, voimme suunnitella teille sopivan kääntökehän tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

Kääntökehät

Lisää tietoa Rodriquez-kääntökehistä

Rodriguez-tuoteluettelot PDF-muodossa, saksaksi ja englanniksi:

Vakiokääntökehät

Rodriquez vakiosarjan kääntökehistä löytyy sopiva vaihtoehto moniin eri sovelluksiin. Vakiokääntökehiä on heti saatavilla Lempäälän varastoltamme.

Vakiosarjat KDL ja KDM

KDL-sarjassa käytetään laipallista rengasta ja KDM-sarjassa täysprofiilirengasta. Molemmissa on vierintäelimenä yksirivinen 20mm kuularata. Käyttökohteita ovat esim. kääntöpöydät, telit, kevyet nostinlaitteet ja robotiikka. Kehät ovat vaihtokelpoisia useampien valmistajien vastaavien sarjojen kanssa, joissa vierintäradan halkaisijat ovat välillä 412–1092 mm. Kippimomenttia KDL tarjoaa 160 kNm ja KDM aina 400 kNm asti.

Kehät voidaan tilata myös tarkkuusmallina, jolloin vierintärata on esijännitetty tai alle 0,03mm.

Vakiosarja KDLH

KDLH- sarjassa käytetään hammastamattomassa renkaassa laipallista profiilia ja vierintäelimenä yksirivistä 30mm kuularataa. Kehät ovat vaihtokelpoisia vastaavasti muiden valmistajien 956-1456 mm vierintäradan halkaisijoiden kanssa ja suurimmat kippimomentit ovat välillä 700-1600 kNm.

Vakiosarja KDMH

KDMH-sarjassa käytetään täysprofiilirenkaita sekä 30mm kuularataa. Ne soveltuvat keskiraskaaseen käyttöön myös nopeaan pyöritykseen. Saatavana myös tarkkuusversiona.

Raskaan sarjan kääntökehät 

Raskaissa kääntökehissä käytetään sekä kaksirivisiä kuula- että kolmirivisiä rullaelementtejä. Ratkaisuilla saavutetaan erittäin pitkä käyttöikä kohteissa, joissa on läsnä lähinnä korkea aksiaalikuormitus. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. erittäin raskaat kääntöpöytäsovellukset, nosturit sekä ruuvipurkaimet.

KDH-sarja on yksirivinen ja saatavana halkaisijaluokissa 2000-3500 mm

KDD-sarjassa on kaksirivinen kuularata ja suurin halkaisija 3500 mm

RDD-sarja on erittäin raskas kehä 3-rivisellä rullaelementillä

Kolmirivisillä rullakääntökehilllä saavutetaan äärimmäinen kuormituksenkesto kaikista suunnista. Käyttökohteita ovat esim. hyvin raskaat satama- tai laivanosturit, tuulimyllyjen turbiinit, tunneliporat jne.

Jos kaipaat lisätietoa kääntökehistä, ota yhteyttä meihin.