keskusvoitelujärjestelmä, JOKA SOPII TARPEISIISI

Keskusvoitelu on ylivoimainen tapa pidentää koneiden käyttöikää, tehostaa toimintaa ja säästää huoltokustannuksia niin raskaan liikkuvan kaluston kuin teollisuuden eri voitelukohteissa. Me toimitamme tarpeisiisi parhaiten sopivan ja hinnaltaan kilpailukykyisen keskusvoitelujärjestelmän pyörillä ja kiskoilla kulkeviin ajoneuvoihin, maansiirtokoneiden työkaluihin, teollisuuden kaikkiin voitelutarpeisiin ja tuulivoimaloihin. 


progressiivinen keskusvoitelu - Paras valvottavuus

Progressiivinen keskusvoitelujärjestelmä koostuu pumppuyksiköstä, pääjakajasta ja alajakajista. Pää- ja alajakajat koostuvat jakajaelementeistä. Jakajaelementeissä ei ole muita liikkuvia osia kuin mäntä, joka toimii myös hydraulisena venttiilinä ohjaten työliikkeensä päätteeksi rasvanpaineen aina seuraavalle männälle. Kullakin jakajaelementillä on tarkkaan määrätty annoskokonsa, jonka mäntä aina liikkuessaan työntää kohteelleen.

Koska kunkin männän on pakko tehdä liikkeensä loppuun ennen seuraavan liikettä, järjestelmä pysähtyy yhdenkin voitelukohteen tukkiuduttua. Tämän ansiosta järjestelmän valvonta on helppoa, kun tukoksen aiheuttama ylipainehälytys saadaan välittömästi, eikä kuivakäyntiä ehdi tapahtua.

Progressiivista järjestelmää voidaan käyttää niin ajoneuvoissa, teollisuudessa, kuin tuulivoimaloissakin. Edustamamme BEKA-MAX progressiivisen keskusvoitelujärjestelmän kaikki komponentit ovat heti toimitettavissa Lempäälän keskusvarastostamme.

Keskusvoitelujärjestelmän edut

  • Keskusvoitelu toimii rasvalla
  • Aärimmäisen toimintavarma
  • Helppo valvoa: tukoksesta hälytys
  • Voiteluväliä ja voitelumäärää voidaan muuttaa toisistaan riippumatta

Progressiivinen keskusvoitelujärjestelmä koostuu tyypillisesti automaattipumpusta, pääjakajasta ja alajakajista. Järjestelmää voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin pumpun paikalla on nippa. Manuaalisessa järjestelmässä prässillä painetaan kaikkien kohteiden yhteenlaskettu voiteluaineen tarve yhteen nippaan ja järjestelmä huolehtii sen jaosta oikeassa suhteessa kohteille.

Groeneveld Beka Esite: GVBK_Corporate_presentation_16_9.pdf 

Beka-Max tuotekuvaston löydät täältä:  https://qtec.fi/site/attachments/Product-Catalog.pdf

Yleisesite Bekan progressiivisista järjestelmistä: Progressive_systems_EN.pdf

Keskusvoitelu

keskusvoitelujärjestelmät ja ratkaisut kohteen mukaan